Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.Min: 1,00 kr
Kebabpizza med ruccola

Kebabpizza

Av ICA Köket
Publicerat den 15 maj 2023
Hemlagad kebabpizza blir både god och är snabb att göra när du använder färdig pizzadeg med färdig tomatsås. Den rätta smaken får du fram när pizzan toppas med kebabkött, feferoni och naturligtvis en god kebabsås.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

30 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 2 st pizzakit med tomatsås
  • 150 g riven pizzaost
  • 1 förp kebab eller vegokebab
  • ½ kruka persilja
  • 65 g ruccola
  • 1 dl feferoni
  • 1 dl het kebabsås

Gör så här

  1. Steg 1

    Sätt ugnen på 250°C.
  2. Steg 2

    Rulla ut pizzadegarna och bred över den medföljande tomatsåsen. Strö osten över och grädda i ugnen ca 10 minuter eller tills pizzan fått fin färg.
  3. Steg 3

    Stek kebaben i oljan i en stekpanna.
  4. Steg 4

    Hacka persiljan.
  5. Steg 5

    Lägg kebaben på den gräddade pizzabotten och toppa med rucola, hackad persilja, feferoni och kebabsås.