- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(49,90 kr/kg)Pris24,95 kr
- 0.25kg(75,80 kr/kg)Pris18,95 kr
- 0.5kg(53,90 kr/kg)Pris26,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(179,80 kr/kg)Pris44,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 35g(49,95 kr/kg)PrisCa1,75 kr
- 0.25kg(79,80 kr/kg)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(242,14 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.25kg(159,80 kr/kg)Pris39,95 kr
- 0.1kg(299,50 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(498,75 kr/kg)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(143,80 kr/l)Pris35,95 kr
- 0.25L(159,80 kr/l)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,49 kr/l drickklar)Pris37,95 kr
- 4L(7,74 kr/l drickklar)Pris30,95 kr
- 2L(7,48 kr/l drickklar)Pris14,95 kr
- 6L(3,49 kr/l drickklar)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(127,80 kr/kg)Pris31,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(349,75 kr/kg)Pris69,95 kr
- 0.2kg(324,75 kr/kg)Pris64,95 kr
- 0.2kg(464,75 kr/kg)Pris92,95 kr
- 0.085kg(528,82 kr/kg)Pris44,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.25kg(159,80 kr/kg)Pris39,95 kr
- 0.02kg(797,50 kr/kg)Pris15,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(133,90 kr/l)Pris66,95 kr
- 0.75L(106,60 kr/l)Pris79,95 kr
- 0.5L(115,90 kr/l)Pris57,95 kr
- 0.75L(150,60 kr/l)Pris112,95 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,92 kr/kg)Pris14,95 kr
- 1kg(12,95 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.15kg(73,00 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.125kg(79,60 kr/kg)Pris9,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(856,43 kr/kg)Pris59,95 kr
- 0.02kg(597,50 kr/kg)Pris11,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar