- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(49,00 kr/kg)Pris24,50 kr
- 0.5kg(30,00 kr/kg)Pris15,00 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(119,60 kr/kg)Pris29,90 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(87,60 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(184,29 kr/kg)Pris12,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 20g(159,00 kr/kg)PrisCa3,18 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(147,60 kr/l)Pris36,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,73 kr/l drickklar)Pris38,90 kr
- 4L(7,98 kr/l drickklar)Pris31,90 kr
- 6L(3,65 kr/l drickklar)Pris21,90 kr
- 3L(4,30 kr/l)Pris12,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(167,60 kr/kg)Pris41,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(379,50 kr/kg)Pris75,90 kr
- 0.2kg(329,50 kr/kg)Pris65,90 kr
- 0.2kg(345,00 kr/kg)Pris69,00 krTidigare pris98,90 kr
- 0.07kg(384,29 kr/kg)Pris26,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(137,80 kr/l)Pris68,90 kr
- 0.75L(117,20 kr/l)Pris87,90 kr
- 0.5L(117,80 kr/l)Pris58,90 kr
- 0.75L(154,53 kr/l)Pris115,90 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(26,50 kr/kg)Pris15,90 kr
- 1kg(12,50 kr/kg)Pris12,50 kr
- 0.15kg(70,00 kr/kg)Pris10,50 kr
- 1kg(13,90 kr/kg)Pris13,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(855,71 kr/kg)Pris59,90 kr
- 0.031kg(964,52 kr/kg)Pris29,90 kr
- 0.043kg(625,58 kr/kg)Pris26,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar