- Recept
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(49,80 kr/kg)Pris24,90 kr
- 0.25kg(75,60 kr/kg)Pris18,90 kr
- 0.5kg(53,80 kr/kg)Pris26,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(107,60 kr/kg)Pris26,90 kr
- 0.015kg(6 263,33 kr/kg)Pris93,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(87,60 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(184,29 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.25kg(115,60 kr/kg)Pris28,90 kr
- 0.2kg(174,50 kr/kg)Pris34,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(472,50 kr/kg)Pris18,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(134,00 kr/l)Pris33,50 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,13 kr/l drickklar)Pris36,50 kr
- 4L(7,48 kr/l drickklar)Pris29,90 kr
- 6L(3,25 kr/l drickklar)Pris19,50 kr
- 6L(2,82 kr/l drickklar)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(131,80 kr/kg)Pris32,95 kr
- 0.25kg(191,60 kr/kg)Pris47,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(339,50 kr/kg)Pris67,90 kr
- 0.2kg(449,50 kr/kg)Pris89,90 kr
- 0.085kg(511,76 kr/kg)Pris43,50 kr
- 0.05kg(338,00 kr/kg)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige0.284kg(70,07 kr/kg)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(129,80 kr/l)Pris64,90 kr
- 0.75L(106,60 kr/l)Pris79,95 kr
- 0.5L(109,80 kr/l)Pris54,90 kr
- 0.75L(142,67 kr/l)Pris107,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,17 kr/kg)Pris14,50 kr
- 1kg(12,50 kr/kg)Pris12,50 kr
- 0.15kg(63,33 kr/kg)Pris9,50 kr
- 1kg(12,50 kr/kg)Pris12,50 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(812,86 kr/kg)Pris56,90 kr
- 0.2kg(129,50 kr/kg)Pris25,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar