Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.
Min: 1,00 kr
Fiskpinneburgare

Fiskpinneburgare

Av Buffé
Publicerat den 20 maj 2024
Byt ut hamburgaren mot fiskpinnar och tillsätt en god örtsås så blir burgaren en helt ny upplevelse, vi lovar! Det blir inte sista gången du lagar detta.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

30 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 3 msk frysta örter t ex gräslök och dill
  • 450 g fiskpinnar
  • 1 msk smör
  • 2–3 tomater
  • 4 hamburgerbröd
  • 65 g salladsmix

Gör så här

  1. Steg 1

    Rör ihop crème fraiche och örter, smaka av med salt och peppar.
  2. Steg 2

    Stek fiskpinnarna i smöret i en stekpanna ca 4 minuter per sida.
  3. Steg 3

    Skär tomaterna i skivor. Servera fiskpinnarna i bröden med alla tillbehör.