- Recept
- Dillbakad fisk med gröna ärtor
Handla ingredienser
Sökresultat för ”600 g alaska pollock (eller annan vitfisk)”
- 0.6kg(119,92 kr/kg)Pris71,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl vispgrädde”
- 0.5L(61,90 kr/l)Pris30,95 kr
- 0.3L(86,50 kr/l)Pris25,95 kr
- 0.5L(69,90 kr/l)Pris34,95 kr
- 0.5L(69,90 kr/l)Pris34,95 kr
Sökresultat för ”1 dl lätt crème fraiche”
Sökresultat för ”1 msk majsstärkelse”
- 0.4kg(37,38 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.4kg(52,38 kr/kg)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”½ fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)”
- 6L(3,33 kr/l drickklar)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”4 msk färsk eller fryst dill (4 msk motsvarar ca 10 g)”
Sökresultat för ”4 port ris”
- 2kg(35,48 kr/kg)Pris70,95 kr
- 1kg(37,95 kr/kg)Pris37,95 kr
- 1kg(32,95 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”½ ask små gröna ärtor (à 250 g)”
- 0.25kg(99,80 kr/kg)Pris24,95 kr
- 0.25kg(63,80 kr/kg)Pris15,95 kr