- Recept
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(76,00 kr/kg)Pris38,00 kr
- 0.5kg(52,00 kr/kg)Pris26,00 kr
- 0.5kg(56,00 kr/kg)Pris28,00 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(156,00 kr/kg)Pris39,00 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 35g(55,00 kr/kg)PrisCa1,93 kr
- 0.25kg(80,00 kr/kg)Pris20,00 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(214,29 kr/kg)Pris15,00 kr
- 0.2kg(215,00 kr/kg)Pris43,00 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(500,00 kr/kg)Pris20,00 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(140,00 kr/l)Pris35,00 kr
- 0.25L(160,00 kr/l)Pris40,00 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,50 kr/l drickklar)Pris38,00 kr
- 4L(7,75 kr/l drickklar)Pris31,00 kr
- 11L(8,45 kr/l drickklar)Pris93,00 kr
- 4L(10,75 kr/l drickklar)Pris43,00 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(168,00 kr/kg)Pris42,00 kr
- 0.25kg(176,00 kr/kg)Pris44,00 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(330,00 kr/kg)Pris66,00 kr
- 0.2kg(465,00 kr/kg)Pris93,00 kr
- 0.085kg(529,41 kr/kg)Pris45,00 kr
- 0.07kg(471,43 kr/kg)Pris33,00 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.25kg(152,00 kr/kg)Pris38,00 kr
- 0.25kg(152,00 kr/kg)Pris38,00 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(134,00 kr/l)Pris67,00 kr
- 0.75L(106,67 kr/l)Pris80,00 kr
- 0.5L(116,00 kr/l)Pris58,00 kr
- 0.75L(149,33 kr/l)Pris112,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(25,00 kr/kg)Pris15,00 kr
- 1kg(13,00 kr/kg)Pris13,00 kr
- 0.15kg(66,67 kr/kg)Pris10,00 kr
- 0.125kg(80,00 kr/kg)Pris10,00 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(842,86 kr/kg)Pris59,00 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar