- Recept
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(77,80 kr/kg)Pris38,90 kr
- 0.5kg(89,80 kr/kg)Pris44,90 kr
- 0.5kg(55,80 kr/kg)Pris27,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(119,60 kr/kg)Pris29,90 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(95,60 kr/kg)Pris23,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.1kg(249,00 kr/kg)Pris24,90 kr
- 0.2kg(194,50 kr/kg)Pris38,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(547,50 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(143,60 kr/l)Pris35,90 kr
- 0.25L(167,60 kr/l)Pris41,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,98 kr/l drickklar)Pris39,90 kr
- 4L(8,23 kr/l drickklar)Pris32,90 kr
- 6L(3,65 kr/l drickklar)Pris21,90 kr
- 6L(3,15 kr/l drickklar)Pris18,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(135,60 kr/kg)Pris33,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(364,50 kr/kg)Pris72,90 kr
- 0.2kg(344,50 kr/kg)Pris68,90 kr
- 0.2kg(489,50 kr/kg)Pris97,90 kr
- 0.085kg(551,76 kr/kg)Pris46,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.25kg(127,60 kr/kg)Pris31,90 kr
- 0.02kg(945,00 kr/kg)Pris18,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(141,80 kr/l)Pris70,90 kr
- 0.75L(115,87 kr/l)Pris86,90 kr
- 0.5L(117,80 kr/l)Pris58,90 kr
- 0.75L(154,53 kr/l)Pris115,90 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(26,50 kr/kg)Pris15,90 kr
- 1kg(14,90 kr/kg)Pris14,90 kr
- 0.15kg(72,67 kr/kg)Pris10,90 kr
- 0.125kg(79,20 kr/kg)Pris9,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(870,00 kr/kg)Pris60,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar