- Recept
- Alla samlingar
- Sopprecept
- Fiskarhustruns fisksoppa
Handla ingredienser
Sökresultat för ”10 små gula lökar (gärna pärllök)”
- 180g(14,90 kr/kg)PrisCa2,68 kr
- 1kg(13,95 kr/kg)Pris13,95 kr
- 0.5kg(35,80 kr/kg)Pris17,90 kr
Sökresultat för ”2 msk smör eller margarin”
- SverigeUrsprungslandNyckelhåletUrsprungsland Sverige0.75L(58,60 kr/l)Pris43,95 kr
- 0.75L(45,27 kr/l)Pris33,95 kr
- 0.5kg(151,90 kr/kg)Pris75,95 kr
- 0.5L(45,90 kr/l)Pris22,95 kr
Sökresultat för ”1 burk hela skalade tomater (à 400 g)”
- 0.4kg(64,88 kr/kg)Pris25,95 kr
- 0.4kg(52,38 kr/kg)Pris20,95 kr
- 0.4kg(69,88 kr/kg)Pris27,95 kr
- 0.4kg(57,38 kr/kg)Pris22,95 kr
Sökresultat för ”5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)”
- 3L(4,65 kr/l drickklar)Pris13,95 kr
Sökresultat för ”0.5 dl vitt vin”
- 4L(9,49 kr/l drickklar)Pris37,95 kr
Sökresultat för ”1 tsk söndersmulad timjan”
- 0.02kg(1 497,50 kr/kg)Pris29,95 kr
- 0.015kg(1 996,67 kr/kg)Pris29,95 kr
- 0.2kg(114,50 kr/kg)Pris22,90 kr
Sökresultat för ”300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)”
- 0.42kg(354,76 kr/kg)Pris149,00 kr
- 0.4kg(257,50 kr/kg)Pris103,00 kr
- 0.375kg(304,00 kr/kg)Pris114,00 kr
Sökresultat för ”250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)”
- 0.5kg(175,90 kr/kg)Pris87,95 kr
- 0.185kg(145,68 kr/kg)Pris26,95 kr
- 0.25kg(119,80 kr/kg)Pris29,95 kr
- 0.33kg(160,45 kr/kg)Pris52,95 kr
Sökresultat för ”1 dl vispgrädde”
- 0.3L(89,83 kr/l)Pris26,95 kr
- 0.5L(85,90 kr/l)Pris42,95 kr
- 0.5L(79,90 kr/l)Pris39,95 kr
- 0.5L(77,90 kr/l)Pris38,95 kr
Sökresultat för ”finhackad dill”
- 0.02kg(1 100,00 kr/kg)Pris22,00 kr
Sökresultat för ”bröd”
- 0.5kg(51,90 kr/kg)Pris25,95 kr
- 0.9kg(41,06 kr/kg)Pris36,95 kr
- 0.9kg(39,94 kr/kg)Pris35,95 kr
- 0.775kg(37,35 kr/kg)Pris28,95 kr
Ingredienser
- 10 små gula lökar (gärna pärllök)
- 2 msk smör eller margarin
- 1 burk hela skalade tomater (à 400 g)
- 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
- 0.5 dl vitt vin
- 1 tsk söndersmulad timjan
- 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)
- 250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)
- 1 dl vispgrädde
- finhackad dill
- bröd