- Recept
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(53,00 kr/kg)Pris26,50 kr
- 0.5kg(57,00 kr/kg)Pris28,50 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 15g(124,00 kr/kg)PrisCa1,86 kr
- 100g(103,00 kr/kg)PrisCa10,30 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(84,00 kr/kg)Pris21,00 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(178,57 kr/kg)Pris12,50 kr
- 0.1kg(230,00 kr/kg)Pris23,00 kr
- 0.2kg(177,50 kr/kg)Pris35,50 kr
- 0.5kg(167,00 kr/kg)Pris83,50 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 20g(165,50 kr/kg)PrisCa3,31 kr
- 0.04kg(472,50 kr/kg)Pris18,90 kr
- 0.04kg(625,00 kr/kg)Pris25,00 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(142,00 kr/l)Pris35,50 kr
- 0.25L(162,00 kr/l)Pris40,50 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,73 kr/l drickklar)Pris38,90 kr
- 4L(8,13 kr/l drickklar)Pris32,50 kr
- 2L(7,50 kr/l drickklar)Pris15,00 kr
- 6L(3,50 kr/l drickklar)Pris21,00 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(128,00 kr/kg)Pris32,00 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(347,50 kr/kg)Pris69,50 kr
- 0.2kg(325,00 kr/kg)Pris65,00 kr
- 0.2kg(464,50 kr/kg)Pris92,90 kr
- 0.085kg(529,41 kr/kg)Pris45,00 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(845,00 kr/kg)Pris16,90 kr
- 0.02kg(800,00 kr/kg)Pris16,00 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(139,80 kr/l)Pris69,90 kr
- 0.75L(113,20 kr/l)Pris84,90 kr
- 0.5L(116,00 kr/l)Pris58,00 kr
- 0.75L(150,00 kr/l)Pris112,50 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(25,00 kr/kg)Pris15,00 kr
- 1kg(12,50 kr/kg)Pris12,50 kr
- 0.15kg(70,00 kr/kg)Pris10,50 kr
- 0.125kg(79,20 kr/kg)Pris9,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(857,14 kr/kg)Pris60,00 kr
- 0.02kg(600,00 kr/kg)Pris12,00 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar