Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
StartsidaStartsida
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.
Min: 10,00 kr
En fylld tortilla med kött, grönsaker och sås, omgiven av chilifrukter och en ölglas, på ett grått underlag.

Kebabrulle

Av Buffé
Publicerat den 13 maj 2019
Det är enkelt och gott att göra en egen kebabrulle. Kebaben serveras i bröd med klassiska tillbehör som tomat, gurka och sallad. Toppa med dina favoritkebabsåser, gärna en röd och en vit sås.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

30 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 2 förp kebab (à 275 g)
  • 1 rödlök
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 gurka
  • 1 kruka grönsallad
  • 1/2 kruka persilja
  • 4 kebabbröd
  • 1 dl inlagd rödkål
  • 1 dl mild kebabsås
  • 1 dl het kebabsås
  • 1 dl feferoni

Gör så här

  • Steg 1

    Tillaga kebaben enligt anvisningen på förpackningen.
  • Steg 2

    Skala löken och skiva den, tomaterna och gurkan.
  • Steg 3

    Skär salladen i bitar. Hacka persiljan.
  • Steg 4

    Servera kebaben i bröden med grönsakerna och toppa med tillbehören.