Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
StartsidaStartsida
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.
Min: 10,00 kr
Tre tallrikar med gyros, pommes frites, färska grönsaker och sås, omgivna av jalapeños och en burk med inlagd rödkål.

Kebabtallrik

Av Buffé
Publicerat den 12 juli 2021
En fullspäckad kebabtallrik bjuds det på här. Med både gott kebabkött, krispiga pommes och fräscha grönsaker. Toppa kebabtallriken med olika kebabsåser och feferonis.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

45 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 1/2 rödlök
  • 350 g färgmixade småtomater
  • 1/2 gurka
  • 1/2 isbergssallad
  • 1/2 kruka persilja
  • 1 kg pommes frites
  • 2 förp kebab (à 275 g)
  • 2 msk olja
  • 1 dl feferoni
  • 1 dl mild kebabsås
  • 1 dl het kebabsås

Gör så här

  • Steg 1

    Sätt ugnen på 225°C.
  • Steg 2

    Skala och skiva löken. Skiva tomaterna och gurkan. Strimla salladen. Hacka persiljan.
  • Steg 3

    Tillaga pommes frites i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.
  • Steg 4

    Stek kebaben i omgångar i oljan i en stekpanna tills den får fin färg och är varm.
  • Steg 5

    Servera kebaben med alla tillbehör.