- Recept
- Sopprecept
- Fiskarhustruns fisksoppa
Handla ingredienser
Sökresultat för ”10 små gula lökar (gärna pärllök)”
- 1kg(13,95 kr/kg)Pris13,95 kr
- 0.5kg(43,90 kr/kg)Pris21,95 kr
- 0.25kg(95,80 kr/kg)Pris23,95 kr
- 0.5kg(51,90 kr/kg)Pris25,95 kr
Sökresultat för ”2 msk smör eller margarin”
- SverigeUrsprungslandNyckelhåletUrsprungsland Sverige0.75L(62,53 kr/l)Pris46,90 kr
- 0.75L(50,60 kr/l)Pris37,95 kr
- 0.7L(41,29 kr/l)Pris28,90 kr
- 0.5L(43,90 kr/l)Pris21,95 kr
Sökresultat för ”1 burk hela skalade tomater (à 400 g)”
- 0.39kg(33,08 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.4kg(52,38 kr/kg)Pris20,95 kr
- 0.4kg(72,38 kr/kg)Pris28,95 kr
- 0.39kg(69,10 kr/kg)Pris26,95 kr
Sökresultat för ”5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)”
- 3L(5,17 kr/l drickklar)Pris15,50 kr
- 6L(3,32 kr/l drickklar)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”0.5 dl vitt vin”
- 0.25L(159,80 kr/l)Pris39,95 kr
- 0.25L(195,80 kr/l)Pris48,95 kr
- 0.25L(227,80 kr/l)Pris56,95 kr
- 0.25L(159,80 kr/l)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”1 tsk söndersmulad timjan”
- 0.016kg(1 809,38 kr/kg)Pris28,95 kr
- 0.02kg(975,00 kr/kg)Pris19,50 kr
- 0.015kg(2 130,00 kr/kg)Pris31,95 kr
- 0.65kg(138,31 kr/kg)Pris89,90 kr
Sökresultat för ”300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)”
- 0.6kg(138,17 kr/kg)Pris82,90 kr
- 0.4kg(232,38 kr/kg)Pris92,95 kr
- 0.42kg(361,90 kr/kg)Pris152,00 kr
- 0.4kg(139,75 kr/kg)Pris55,90 kr
Sökresultat för ”250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)”
- 0.28kg(371,43 kr/kg u. spad)Pris104,00 kr
- 0.4kg(187,38 kr/kg)Pris74,95 kr
- 0.5kg(165,90 kr/kg)Pris82,95 kr
- 0.2kg(294,50 kr/kg)Pris58,90 kr
Sökresultat för ”1 dl vispgrädde”
- 0.5L(79,90 kr/l)Pris39,95 kr
- 0.25L(87,80 kr/l)Pris21,95 kr
- 0.3L(99,83 kr/l)Pris29,95 kr
- 0.5L(87,00 kr/l)Pris43,50 kr
Sökresultat för ”finhackad dill”
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige(23,95 kr/st)Pris23,95 kr
Sökresultat för ”bröd”
- 0.5kg(65,90 kr/kg)Pris32,95 kr
- 0.9kg(42,17 kr/kg)Pris37,95 kr
- 0.9kg(49,94 kr/kg)Pris44,95 kr
- 0.775kg(38,65 kr/kg)Pris29,95 kr
Ingredienser
- 10 små gula lökar (gärna pärllök)
- 2 msk smör eller margarin
- 1 burk hela skalade tomater (à 400 g)
- 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
- 0.5 dl vitt vin
- 1 tsk söndersmulad timjan
- 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)
- 250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)
- 1 dl vispgrädde
- finhackad dill
- bröd