Gå till innehållGå till sökningGå till sidfot
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.Min: 500,00 kr
Sill med Västerbottensost

Sill med Västerbottensost

Av Buffé
Publicerat den 15 november 2021
Västerbottensost, majonnäs, dill och dijonsenap är några av ingredienserna som kommer att göra den här varianten till din nya favoritsill. Servera med kokt potatis eller placera sillen på ett knaprigt knäckebröd och njut!
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

30 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 420 g 5-minuterssill i bitar
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl matyoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • 1½ dl riven Västerbottensost
  • ½ dl skuren dill
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 krm cayennepeppar
  • knäckebröd
  • kokt potatis

Gör så här

  1. Steg 1

    Låt sillen rinna av, skala äggen och skär i bitar.
  2. Steg 2

    Blanda matyoghurt, majonnäs och ost. Rör ner dill, senap, cayennepeppar och smaka av med salt.
  3. Steg 3

    Vänd ner sillen och äggen. Låt stå någon timme innan serveringen.
  4. Steg 4

    Servera sillen på bröd eller med kokt potatis.