- Recept
Fiskpinneburgare
Fiskpinneburgare
Av Buffé
Publicerat den 20 maj 2024
Byt ut hamburgaren mot fiskpinnar och tillsätt en god örtsås så blir burgaren en helt ny upplevelse, vi lovar! Det blir inte sista gången du lagar detta.Tidsåtgång och portioner
30 minTotal tid
4Portioner
Ingredienser
- 2 dl crème fraiche
- 3 msk frysta örter t ex gräslök och dill
- 450 g fiskpinnar
- 1 msk smör
- 2–3 tomater
- 4 hamburgerbröd
- 65 g salladsmix
Gör så här
Steg 1
Rör ihop crème fraiche och örter, smaka av med salt och peppar.Steg 2
Stek fiskpinnarna i smöret i en stekpanna ca 4 minuter per sida.Steg 3
Skär tomaterna i skivor. Servera fiskpinnarna i bröden med alla tillbehör.