Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.Min: 20,00 kr
Fröknäcke med avokadokräm och lax

Fröknäcke med avokadokräm och lax

Av Buffé
Publicerat den 12 november 2018
Servera fröknäcke med avokadokräm och lax som snittar på middagsbjudningen eller glöggfesten! Avokadokrämen görs på avokado, färskost och citron. Fröknäcket toppas med krasse eller ärtskott som pricken över i.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

15 minTotal tid
6Portioner

Ingredienser

  • 1 avokado
  • 2 msk färskost eller yoghurt
  • 2 tsk färskpressad citronjuice
  • 1/4 gurka
  • 12 bitar fröknäcke (se länk under steg 2)
  • 100 g rökt eller gravad lax
  • klippt krasse eller ärtskott till garnering

Gör så här

  1. Steg 1

    Avokadokräm: Dela och kärna ur avokadon. Mixa alla ingredienser till en slät kräm.
  2. Steg 2

    Skala, kärna ur och strimla gurkan. Klicka avokadokrämen på Fröknäcket. Toppa med gurka, lax och krasse eller ärtskott.