- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(83,90 kr/kg)Pris41,95 kr
- 0.5kg(55,90 kr/kg)Pris27,95 kr
- 0.5kg(59,90 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(147,80 kr/kg)Pris36,95 kr
- 0.25kg(119,80 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(95,80 kr/kg)Pris23,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(199,29 kr/kg)Pris13,95 kr
- 0.1kg(249,50 kr/kg)Pris24,95 kr
- 0.2kg(174,75 kr/kg)Pris34,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(648,75 kr/kg)Pris25,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(159,80 kr/l)Pris39,95 kr
- 0.25L(199,80 kr/l)Pris49,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(10,74 kr/l drickklar)Pris42,95 kr
- 4L(8,99 kr/l drickklar)Pris35,95 kr
- 6L(3,99 kr/l drickklar)Pris23,95 kr
- 6L(3,49 kr/l drickklar)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(183,80 kr/kg)Pris45,95 kr
- 0.25kg(139,80 kr/kg)Pris34,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(354,75 kr/kg)Pris70,95 kr
- 0.2kg(504,75 kr/kg)Pris100,95 kr
- 0.085kg(575,88 kr/kg)Pris48,95 kr
- 0.05kg(399,00 kr/kg)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(797,50 kr/kg)Pris15,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(149,90 kr/l)Pris74,95 kr
- 0.75L(123,93 kr/l)Pris92,95 kr
- 0.5L(131,90 kr/l)Pris65,95 kr
- 0.75L(171,93 kr/l)Pris128,95 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(29,92 kr/kg)Pris17,95 kr
- 1kg(14,95 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.15kg(86,33 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.125kg(87,60 kr/kg)Pris10,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(970,71 kr/kg)Pris67,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar