- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(55,90 kr/kg)Pris27,95 kr
- 0.5kg(59,90 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(135,80 kr/kg)Pris33,95 kr
- 0.15kg(420,00 kr/kg)Pris63,00 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(95,80 kr/kg)Pris23,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(199,29 kr/kg)Pris13,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(523,75 kr/kg)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(159,80 kr/l)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(10,99 kr/l drickklar)Pris43,95 kr
- 4L(8,74 kr/l drickklar)Pris34,95 kr
- 6L(4,16 kr/l drickklar)Pris24,95 kr
- 6L(3,49 kr/l drickklar)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(139,80 kr/kg)Pris34,95 kr
- 0.25kg(179,80 kr/kg)Pris44,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(410,00 kr/kg)Pris82,00 kr
- 0.2kg(354,75 kr/kg)Pris70,95 kr
- 0.04kg(498,75 kr/kg)Pris19,95 kr
- 0.2kg(344,75 kr/kg)Pris68,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(897,50 kr/kg)Pris17,95 kr
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige0.284kg(73,77 kr/kg)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(151,90 kr/l)Pris75,95 kr
- 0.75L(122,60 kr/l)Pris91,95 kr
- 0.5L(131,90 kr/l)Pris65,95 kr
- 0.75L(165,33 kr/l)Pris124,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(28,25 kr/kg)Pris16,95 kr
- 1kg(13,95 kr/kg)Pris13,95 kr
- 0.15kg(79,67 kr/kg)Pris11,95 kr
- 0.125kg(95,60 kr/kg)Pris11,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(499,29 kr/kg)Pris34,95 kr
- 0.065kg(306,92 kr/kg)Pris19,95 kr
- 0.065kg(553,08 kr/kg)Pris35,95 kr
- 0.03kg(1 165,00 kr/kg)Pris34,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar