- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(49,80 kr/kg)Pris24,90 kr
- 0.25kg(75,60 kr/kg)Pris18,90 kr
- 0.5kg(53,80 kr/kg)Pris26,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(87,60 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(184,29 kr/kg)Pris12,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(497,50 kr/kg)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(139,60 kr/l)Pris34,90 kr
- 0.25L(159,60 kr/l)Pris39,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,48 kr/l drickklar)Pris37,90 kr
- 4L(7,73 kr/l drickklar)Pris30,90 kr
- 2L(7,45 kr/l drickklar)Pris14,90 kr
- 6L(3,48 kr/l drickklar)Pris20,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(167,60 kr/kg)Pris41,90 kr
- 0.25kg(191,60 kr/kg)Pris47,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(464,50 kr/kg)Pris92,90 kr
- 0.085kg(528,24 kr/kg)Pris44,90 kr
- 0.05kg(358,00 kr/kg)Pris17,90 kr
- 0.085kg(528,24 kr/kg)Pris44,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(845,00 kr/kg)Pris16,90 kr
- 0.02kg(845,00 kr/kg)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(133,80 kr/l)Pris66,90 kr
- 0.75L(106,53 kr/l)Pris79,90 kr
- 0.5L(115,80 kr/l)Pris57,90 kr
- 0.75L(150,53 kr/l)Pris112,90 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,83 kr/kg)Pris14,90 kr
- 1kg(12,90 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.15kg(66,00 kr/kg)Pris9,90 kr
- 1kg(12,90 kr/kg)Pris12,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(841,43 kr/kg)Pris58,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar