- Recept
- Dillbakad fisk med gröna ärtor
Handla ingredienser
Sökresultat för ”600 g alaska pollock (eller annan vitfisk)”
- 0.6kg(240,00 kr/kg)Pris144,00 kr
- 0.6kg(126,50 kr/kg)Pris75,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl vispgrädde”
- 0.5L(65,80 kr/l)Pris32,90 kr
- 0.5L(85,80 kr/l)Pris42,90 kr
- 0.5L(67,80 kr/l)Pris33,90 kr
Sökresultat för ”1 dl lätt crème fraiche”
Sökresultat för ”1 msk majsstärkelse”
- 0.4kg(39,75 kr/kg)Pris15,90 kr
- 0.4kg(54,75 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”½ fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)”
- 6L(2,98 kr/l drickklar)Pris17,90 kr
Sökresultat för ”4 msk färsk eller fryst dill (4 msk motsvarar ca 10 g)”
Sökresultat för ”4 port ris”
- 2kg(37,45 kr/kg)Pris74,90 kr
- 1kg(39,90 kr/kg)Pris39,90 kr
- 1kg(34,90 kr/kg)Pris34,90 kr
Sökresultat för ”½ ask små gröna ärtor (à 250 g)”
- 0.25kg(107,60 kr/kg)Pris26,90 kr
- 0.25kg(67,60 kr/kg)Pris16,90 kr