- Recept
- Citrontårta med lemon curd och vallmofrosting
Handla ingredienser
Sökresultat för ”350 g rumstempererat margarin (+ extra till formarna)”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 dl strösocker”
- 1kg(23,95 kr/kg)Pris23,95 kr
- 2kg(13,98 kr/kg)Pris27,95 kr
- 2kg(13,98 kr/kg)Pris27,95 kr
Sökresultat för ”1½ msk vaniljsocker”
- 0.14kg(78,21 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.16kg(137,19 kr/kg)Pris21,95 kr
- 0.1kg(200,00 kr/kg)26,95 kr – 30dgr.prisPris20,00 krTidigare pris26,95 kr
Sökresultat för ”3 stora ägg (à ca 70 g)”
- 15 per frp(3,06 kr/st)Pris45,95 kr
- 12 per frp(3,08 kr/st)Pris36,95 kr
- 20 per frp(2,55 kr/st)Pris50,95 kr
- 6 per frp(3,49 kr/st)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”3 dl mjölk”
- 1.5L(13,30 kr/l)Pris19,95 kr
- 1.5L(13,30 kr/l)Pris19,95 kr
- 1.5L(13,97 kr/l)Pris20,95 kr
- 1L(13,95 kr/l)Pris13,95 kr
Sökresultat för ”3 msk finrivet citronskal och 2 msk färskpressad citronjuice”
- 0.5kg(29,90 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.1kg(69,00 kr/kg)Pris6,90 kr
Sökresultat för ”5¾ dl vetemjöl (5¾ dl mjöl motsvarar 345 g)”
Sökresultat för ”3 tsk bakpulver”
- 0.225kg(70,89 kr/kg)Pris15,95 kr
- 0.12kg(182,92 kr/kg)Pris21,95 kr
Sökresultat för ”1 krm salt”
- 0.6kg(26,58 kr/kg)Pris15,95 kr
- 0.15kg(66,33 kr/kg)Pris9,95 kr
- 0.125kg(71,60 kr/kg)Pris8,95 kr
- 1kg(11,95 kr/kg)Pris11,95 kr
Sökresultat för ”4 dl florsocker”
- 0.5kg(35,90 kr/kg)Pris17,95 kr
- 0.5kg(33,90 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.5kg(61,90 kr/kg)Pris30,95 kr
Sökresultat för ”400 g cream cheese”
- 0.2kg(117,50 kr/kg)Pris23,50 kr
- 0.3kg(113,17 kr/kg)Pris33,95 kr
Sökresultat för ”3 msk vallmofrön”
- 0.17kg(235,00 kr/kg)Pris39,95 kr
- 0.25kg(279,80 kr/kg)Pris69,95 kr
Sökresultat för ”1 förp lemon curd (à ca 340 g)”
- 0.32kg(90,47 kr/kg)Pris28,95 kr
- 0.34kg(99,85 kr/kg)Pris33,95 kr
Ingredienser
- 350 g rumstempererat margarin (+ extra till formarna)
- 3 dl strösocker
- 1½ msk vaniljsocker
- 3 stora ägg (à ca 70 g)
- 3 dl mjölk
- 3 msk finrivet citronskal och 2 msk färskpressad citronjuice
- 5¾ dl vetemjöl (5¾ dl mjöl motsvarar 345 g)
- 3 tsk bakpulver
- 1 krm salt
- 4 dl florsocker
- 400 g cream cheese
- 3 msk vallmofrön
- 1 förp lemon curd (à ca 340 g)