- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(57,90 kr/kg)Pris28,95 kr
- 0.5kg(65,90 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(155,80 kr/kg)Pris38,95 kr
- 0.25kg(143,80 kr/kg)Pris35,95 kr
- 0.15kg(586,67 kr/kg)Pris88,00 kr
- 0.15kg(440,00 kr/kg)Pris66,00 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(111,80 kr/kg)Pris27,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(227,86 kr/kg)Pris15,95 kr
- 0.25kg(131,80 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(623,75 kr/kg)Pris24,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(208,00 kr/l)Pris52,00 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(11,49 kr/l drickklar)Pris45,95 kr
- 4L(9,74 kr/l drickklar)Pris38,95 kr
- 6L(4,33 kr/l drickklar)Pris25,95 kr
- 6L(3,66 kr/l drickklar)Pris21,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(187,80 kr/kg)Pris46,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(470,00 kr/kg)Pris94,00 kr
- 0.2kg(345,00 kr/kg)Pris69,00 krTidigare pris109,00 kr
- 0.5kg(320,00 kr/kg)PrisCa160,00 kr
- 0.15kg(426,67 kr/kg)Pris64,00 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(168,00 kr/l)Pris84,00 kr
- 0.75L(128,00 kr/l)Pris96,00 kr
- 0.5L(142,00 kr/l)Pris71,00 kr
- 0.75L(172,00 kr/l)Pris129,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(29,92 kr/kg)Pris17,95 kr
- 1kg(14,95 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.15kg(86,33 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.5kg(65,90 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(971,43 kr/kg)Pris68,00 kr
- 0.02kg(797,50 kr/kg)Pris15,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar