Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.
Min: 100,00 kr
  • Recept
  • Sprödbakad torsk med Rhode Island

Sprödbakad torsk med Rhode Island

Sprödbakad torsk med Rhode Island

Av ICAs matkasse
Publicerat den 16 februari 2025
Ibland finns den enklaste vardagsmaten i frysen. Med sprödbakad torsk, kokt potatis och en snabb Rhode Islandsås har du middagen på bordet inom en halvtimme. Har du tid kan du piffa såsen med senap och chilipulver för mer smak.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

30 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 900 g potatis (gärna delikatess)
  • 2 förp sprödbakade torskfiléer (à 360 g)
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk chilisås
  • 1 gurka
  • 1 msk olja (om fisken steks i stekpanna)

Gör så här

  1. Steg 1

    Koka potatisen.
  2. Steg 2

    Tillaga fisken enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Steg 3

    Rör ihop crème fraiche, chilisås, 2 krm salt och 1 krm peppar i en skål.
  4. Steg 4

    Skär gurkan i stavar eller skivor.
  5. Steg 5

    Servera torsken med potatis, gurka och Rhode Islandsås.