Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.Min: 100,00 kr
Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple

Apelsinsallad med fetaost, avokado och granatäpple

Av Buffé
Publicerat den 19 november 2018
Denna syrliga apelsinsallad till jul är gjord på apelsiner och blodapelsin eller grapefrukt som toppas med krämig avokado, salt fetaost, syrliga granatäppelkärnor och knapriga pistagenötter. Alla härliga smaker och texturer i en salig blandning!
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

15 minTotal tid
6Portioner

Ingredienser

  • 2 apelsiner
  • 2 blodapelsiner eller röda grapefrukt
  • 2 avokador
  • 150 g fetaost
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 2 msk hackade pistagenötter
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Steg 1

    Skala apelsinen med kniv och skär i skivor. Dela och kärna ur avokadon. Skär i små tärningar.
  2. Steg 2

    Fördela apelsin på ett fat. Toppa med avokado, smulad fetaost, granatäppelkärnor och pistage. Ringla över olivolja och strö över salt och peppar.