- Recept
- Dillbakad fisk med gröna ärtor
Handla ingredienser
Sökresultat för ”600 g alaska pollock (eller annan vitfisk)”
- 0.6kg(238,33 kr/kg)Pris143,00 kr
Sökresultat för ”1½ dl vispgrädde”
- 0.5L(63,80 kr/l)Pris31,90 kr
- 0.3L(89,67 kr/l)Pris26,90 kr
- 0.5L(85,80 kr/l)Pris42,90 kr
- 0.5L(65,80 kr/l)Pris32,90 kr
Sökresultat för ”1 dl lätt crème fraiche”
- 0.2L(64,50 kr/l)Pris12,90 kr
- 0.5L(63,80 kr/l)Pris31,90 kr
- 0.2L(74,50 kr/l)Pris14,90 kr
- 0.5L(73,80 kr/l)Pris36,90 kr
Sökresultat för ”1 msk majsstärkelse”
- 0.4kg(49,75 kr/kg)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”½ fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)”
- 6L(3,32 kr/l drickklar)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”4 msk färsk eller fryst dill (4 msk motsvarar ca 10 g)”
Sökresultat för ”4 port ris”
- 2kg(37,95 kr/kg)Pris75,90 kr
- 1kg(41,90 kr/kg)Pris41,90 kr
- 1kg(34,90 kr/kg)Pris34,90 kr
- 2kg(19,95 kr/kg)Pris39,90 kr
Sökresultat för ”½ ask små gröna ärtor (à 250 g)”
- 0.25kg(83,60 kr/kg)Pris20,90 kr