Gå till innehållGå till sökningGå till sidfot
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.Min: 1,00 kr
Ädelostbollar med aprikos och rostad mandel

Ädelostbollar med aprikos och rostad mandel

Av ICA Köket
Publicerat den 21 augusti 2013
Krämig ädelost möter knaprig, rostad mandel och fruktiga aprikosbitar i en enkel och god bufférätt som passar glöggfesten. Rör ihop ingredienserna, forma till bollar och rulla i den hackade mandeln. Klart att servera!
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

30 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 8 aprikoser
  • 200 g ädelost
  • 100 g färskost naturell
  • 50 g rostad och skalad mandel

Gör så här

  1. Steg 1

    Hacka aprikoserna. Smula eller hacka mandelspånen.
  2. Steg 2

    Smula ädelosten och blanda den med färskost och aprikoshacket.
  3. Steg 3

    Forma till bollar och rulla i mandeln.