- Recept
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(49,80 kr/kg)Pris24,90 kr
- 0.25kg(82,00 kr/kg)Pris20,50 kr
- 0.5kg(53,80 kr/kg)Pris26,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(87,60 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(184,29 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.1kg(239,00 kr/kg)Pris23,90 kr
- 0.2kg(184,50 kr/kg)Pris36,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(497,50 kr/kg)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(154,00 kr/l)Pris38,50 kr
- 0.25L(183,60 kr/l)Pris45,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(10,23 kr/l drickklar)Pris40,90 kr
- 4L(8,38 kr/l drickklar)Pris33,50 kr
- 6L(3,82 kr/l drickklar)Pris22,90 kr
- 3L(4,63 kr/l)Pris13,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(166,00 kr/kg)Pris41,50 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(379,50 kr/kg)Pris75,90 kr
- 0.2kg(329,50 kr/kg)Pris65,90 kr
- 0.2kg(345,00 kr/kg)Pris69,00 krTidigare pris98,90 kr
- 0.085kg(516,47 kr/kg)Pris43,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(845,00 kr/kg)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(147,80 kr/l)Pris73,90 kr
- 0.75L(117,20 kr/l)Pris87,90 kr
- 0.5L(125,80 kr/l)Pris62,90 kr
- 0.75L(158,67 kr/l)Pris119,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(26,50 kr/kg)Pris15,90 kr
- 1kg(13,50 kr/kg)Pris13,50 kr
- 0.15kg(72,67 kr/kg)Pris10,90 kr
- 1kg(13,90 kr/kg)Pris13,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(884,29 kr/kg)Pris61,90 kr
- 0.02kg(675,00 kr/kg)Pris13,50 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar