- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(81,90 kr/kg)Pris40,95 kr
- 0.5kg(55,90 kr/kg)Pris27,95 kr
- 0.5kg(61,90 kr/kg)Pris30,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(91,80 kr/kg)Pris22,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.25kg(119,80 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(573,75 kr/kg)Pris22,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(191,80 kr/l)Pris47,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(10,24 kr/l drickklar)Pris40,95 kr
- 4L(8,24 kr/l drickklar)Pris32,95 kr
- 6L(3,83 kr/l drickklar)Pris22,95 kr
- 6L(3,16 kr/l drickklar)Pris18,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(179,80 kr/kg)Pris44,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(415,00 kr/kg)Pris83,00 kr
- 0.2kg(365,00 kr/kg)Pris73,00 kr
- 0.085kg(564,12 kr/kg)Pris47,95 kr
- 0.05kg(379,00 kr/kg)Pris18,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(897,50 kr/kg)Pris17,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(190,00 kr/l)Pris95,00 kr
- 0.75L(117,33 kr/l)Pris88,00 kr
- 0.5L(162,00 kr/l)Pris81,00 kr
- 0.75L(157,33 kr/l)Pris118,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(26,58 kr/kg)Pris15,95 kr
- 1kg(13,95 kr/kg)Pris13,95 kr
- 0.15kg(73,00 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.125kg(87,60 kr/kg)Pris10,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(885,71 kr/kg)Pris62,00 kr
- 0.02kg(647,50 kr/kg)Pris12,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar