- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(47,80 kr/kg)Pris23,90 kr
- 0.5kg(57,80 kr/kg)Pris28,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(119,60 kr/kg)Pris29,90 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(87,60 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(184,29 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.25kg(111,60 kr/kg)Pris27,90 kr
- 0.2kg(179,50 kr/kg)Pris35,90 kr
- 0.11kg(171,82 kr/kg)Pris18,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(472,50 kr/kg)Pris18,90 kr
- 0.04kg(622,50 kr/kg)Pris24,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(143,60 kr/l)Pris35,90 kr
- 0.25L(183,60 kr/l)Pris45,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,73 kr/l drickklar)Pris38,90 kr
- 4L(7,98 kr/l drickklar)Pris31,90 kr
- 11L(8,81 kr/l drickklar)Pris96,90 kr
- 4L(11,23 kr/l drickklar)Pris44,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(159,60 kr/kg)Pris39,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(364,50 kr/kg)Pris72,90 kr
- 0.2kg(314,50 kr/kg)Pris62,90 kr
- 0.2kg(345,00 kr/kg)Pris69,00 krTidigare pris94,90 kr
- 0.085kg(492,94 kr/kg)Pris41,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(143,80 kr/l)Pris71,90 kr
- 0.75L(110,53 kr/l)Pris82,90 kr
- 0.5L(121,80 kr/l)Pris60,90 kr
- 0.75L(152,00 kr/l)Pris114,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(26,50 kr/kg)Pris15,90 kr
- 1kg(12,90 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.15kg(72,67 kr/kg)Pris10,90 kr
- 0.5kg(57,80 kr/kg)Pris28,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(841,43 kr/kg)Pris58,90 kr
- 0.02kg(645,00 kr/kg)Pris12,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar