Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.
Min: 50,00 kr
Halloumi i tomatsås med spenat

Halloumi i tomatsås med spenat

Av ICAs matkasse
Publicerat den 28 oktober 2024
En härligt smakrik rätt med garam masala, en kryddblandning från Indien. Låt lök och tomatkross sjuda med krydda och buljong. Toppa med fräsch babyspenat och servera tillsammans med nystekt halloumi och ris eller ditt eget favoritgryn. Lika lättlagat som gott!
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

30 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 4 port ris
  • 1 rödlök
  • 2 msk olja
  • 2 msk garam masala kryddmix
  • ca 500 g krossade tomater
  • 1 grönsaksbuljongtärning
  • 2 förp halloumi eller grillost (à 200 g)
  • 65 g babyspenat

Gör så här

  1. Steg 1

    Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Steg 2

    Skala och skär löken i skivor. Fräs löken i hälften av oljan i en kastrull och strö över garam masala och fräs någon minut. Häll i krossade tomater och smulad buljongtärning och låt sjuda ca 5 minuter.
  3. Steg 3

    Skär osten i bitar och stek dem i resten av oljan i sen stekpann
  4. Steg 4

    Vänd ner spenaten i tomatsåsen och servera med ost och ris.