
Kebabtallrik
Av Buffé
Publicerat den 12 juli 2021
En fullspäckad kebabtallrik bjuds det på här. Med både gott kebabkött, krispiga pommes och fräscha grönsaker. Toppa kebabtallriken med olika kebabsåser och feferonis.Tidsåtgång och portioner
45 minTotal tid
4Portioner
Ingredienser
- 1/2 rödlök
- 350 g färgmixade småtomater
- 1/2 gurka
- 1/2 isbergssallad
- 1/2 kruka persilja
- 1 kg pommes frites
- 2 förp kebab (à 275 g)
- 2 msk olja
- 1 dl feferoni
- 1 dl mild kebabsås
- 1 dl het kebabsås
Gör så här
Steg 1
Sätt ugnen på 225°C.Steg 2
Skala och skiva löken. Skiva tomaterna och gurkan. Strimla salladen. Hacka persiljan.Steg 3
Tillaga pommes frites i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.Steg 4
Stek kebaben i omgångar i oljan i en stekpanna tills den får fin färg och är varm.Steg 5
Servera kebaben med alla tillbehör.