- Recept
- Fiskarhustruns fisksoppa
Handla ingredienser
Sökresultat för ”10 små gula lökar (gärna pärllök)”
- 180g(11,95 kr/kg)PrisCa2,15 kr
- 1kg(8,00 kr/kg)Pris8,00 krTidigare pris11,95 kr
- 0.5kg(25,90 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.25kg(87,80 kr/kg)Pris21,95 kr
Sökresultat för ”2 msk smör eller margarin”
- SverigeUrsprungslandNyckelhåletUrsprungsland Sverige0.75L(58,60 kr/l)Pris43,95 kr
- 0.75L(45,27 kr/l)Pris33,95 kr
- 0.7L(39,93 kr/l)Pris27,95 kr
- 0.5kg(151,90 kr/kg)Pris75,95 kr
Sökresultat för ”1 burk hela skalade tomater (à 400 g)”
- 0.39kg(66,54 kr/kg)Pris25,95 kr
- 0.4kg(22,38 kr/kg)Pris8,95 kr
Sökresultat för ”5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)”
- 3L(4,65 kr/l drickklar)Pris13,95 kr
Sökresultat för ”0.5 dl vitt vin”
- 0.25L(139,80 kr/l)Pris34,95 kr
- 0.25L(139,80 kr/l)Pris34,95 kr
Sökresultat för ”1 tsk söndersmulad timjan”
Sökresultat för ”300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)”
- 0.42kg(337,98 kr/kg)Pris141,95 kr
- 0.6kg(249,92 kr/kg)Pris149,95 kr
- 1kg(231,95 kr/kg)Pris231,95 kr
- 0.4kg(209,88 kr/kg)Pris83,95 kr
Sökresultat för ”250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)”
- 0.28kg(246,43 kr/kg u. spad)Pris69,00 krTidigare pris94,95 kr
- 0.4kg(177,38 kr/kg)Pris70,95 kr
- 0.5kg(161,90 kr/kg)Pris80,95 kr
- 0.17kg(305,59 kr/kg u. spad)Pris51,95 kr
Sökresultat för ”1 dl vispgrädde”
- SverigeUrsprungslandUrsprungsland SverigeMjölk från Sverige0.5L(67,90 kr/l)Pris33,95 kr
- SverigeUrsprungslandUrsprungsland SverigeMjölk från Sverige0.25L(79,80 kr/l)Pris19,95 kr
- 0.3L(89,83 kr/l)Pris26,95 kr
- SverigeUrsprungslandUrsprungsland SverigeMjölk från SverigeLaktosfritt0.5L(71,90 kr/l)Pris35,95 kr
Sökresultat för ”finhackad dill”
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige(19,95 kr/st)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”bröd”
- 0.9kg(41,06 kr/kg)Pris36,95 kr
- 0.5kg(47,90 kr/kg)Pris23,95 kr
- 0.9kg(38,83 kr/kg)Pris34,95 kr
- 0.775kg(36,06 kr/kg)Pris27,95 kr
Ingredienser
- 10 små gula lökar (gärna pärllök)
- 2 msk smör eller margarin
- 1 burk hela skalade tomater (à 400 g)
- 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
- 0.5 dl vitt vin
- 1 tsk söndersmulad timjan
- 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)
- 250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)
- 1 dl vispgrädde
- finhackad dill
- bröd