- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(83,90 kr/kg)Pris41,95 kr
- 0.5kg(51,90 kr/kg)Pris25,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 15g(119,95 kr/kg)PrisCa1,80 kr
- 0.25kg(135,80 kr/kg)Pris33,95 kr
- 0.015kg(5 730,00 kr/kg)Pris85,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(87,80 kr/kg)Pris21,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(185,00 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.1kg(239,50 kr/kg)Pris23,95 kr
- 0.2kg(179,75 kr/kg)Pris35,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(498,75 kr/kg)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(139,80 kr/l)Pris34,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,49 kr/l drickklar)Pris37,95 kr
- 4L(7,74 kr/l drickklar)Pris30,95 kr
- 6L(3,49 kr/l drickklar)Pris20,95 kr
- 3L(5,32 kr/l drickklar)Pris15,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(131,80 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(359,75 kr/kg)Pris71,95 kr
- 0.04kg(423,75 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.2kg(374,75 kr/kg)Pris74,95 kr
- 0.2kg(344,75 kr/kg)Pris68,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(847,50 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.02kg(847,50 kr/kg)Pris16,95 kr
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige0.284kg(73,59 kr/kg)Pris20,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(133,90 kr/l)Pris66,95 kr
- 0.75L(106,60 kr/l)Pris79,95 kr
- 0.5L(115,90 kr/l)Pris57,95 kr
- 0.75L(150,60 kr/l)Pris112,95 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,92 kr/kg)Pris14,95 kr
- 1kg(12,95 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.15kg(66,33 kr/kg)Pris9,95 kr
- 0.125kg(79,60 kr/kg)Pris9,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.031kg(933,87 kr/kg)Pris28,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar