- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(65,80 kr/kg)Pris32,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- SverigeUrsprungslandEU EkologisktUrsprungsland SverigeEkologiskt0.2kg(204,50 kr/kg)Pris40,90 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 35g(54,90 kr/kg)PrisCa1,92 kr
- 0.2kg(149,50 kr/kg)Pris29,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(255,71 kr/kg)Pris17,90 kr
- 0.25kg(163,60 kr/kg)Pris40,90 kr
- 0.2kg(204,50 kr/kg)Pris40,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(647,50 kr/kg)Pris25,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(207,60 kr/l)Pris51,90 kr
- 0.5L(107,80 kr/l)Pris53,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(11,73 kr/l drickklar)Pris46,90 kr
- 6L(4,48 kr/l drickklar)Pris26,90 kr
- 3L(6,63 kr/l drickklar)Pris19,90 kr
- 3L(5,63 kr/l)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(187,60 kr/kg)Pris46,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(474,50 kr/kg)Pris94,90 kr
- 0.2kg(384,50 kr/kg)Pris76,90 kr
- 0.2kg(345,00 kr/kg)Pris69,00 krTidigare pris112,90 kr
- 0.05kg(418,00 kr/kg)Pris20,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige0.284kg(94,72 kr/kg)Pris26,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(171,80 kr/l)Pris85,90 kr
- 0.75L(129,20 kr/l)Pris96,90 kr
- 0.5L(147,80 kr/l)Pris73,90 kr
- 0.75L(177,20 kr/l)Pris132,90 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(31,50 kr/kg)Pris18,90 kr
- 1kg(15,90 kr/kg)Pris15,90 kr
- 0.15kg(79,33 kr/kg)Pris11,90 kr
- 0.25kg(191,60 kr/kg)Pris47,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(1 012,86 kr/kg)Pris70,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar