- Recept
- Citrontårta med lemon curd och vallmofrosting
Handla ingredienser
Sökresultat för ”350 g rumstempererat margarin (+ extra till formarna)”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 dl strösocker”
- 1kg(25,95 kr/kg)Pris25,95 kr
- 2kg(14,98 kr/kg)Pris29,95 kr
- 2kg(14,98 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”1½ msk vaniljsocker”
- 0.14kg(85,36 kr/kg)Pris11,95 kr
- 0.16kg(149,69 kr/kg)Pris23,95 kr
- 0.1kg(200,00 kr/kg)28,95 kr – 30dgr.prisPris20,00 krTidigare pris28,95 kr
Sökresultat för ”3 stora ägg (à ca 70 g)”
- 15 per frp(3,13 kr/st)Pris46,95 kr
- 12 per frp(3,41 kr/st)Pris40,95 kr
- 20 per frp(2,90 kr/st)Pris58,00 kr
- 6 per frp(3,66 kr/st)Pris21,95 kr
Sökresultat för ”3 dl mjölk”
- 1.5L(13,97 kr/l)Pris20,95 kr
- 1.5L(13,97 kr/l)Pris20,95 kr
- 1.5L(15,97 kr/l)Pris23,95 kr
- 1L(15,95 kr/l)Pris15,95 kr
Sökresultat för ”3 msk finrivet citronskal och 2 msk färskpressad citronjuice”
- 0.5kg(29,80 kr/kg)Pris14,90 kr
- 0.1kg(79,00 kr/kg)Pris7,90 kr
Sökresultat för ”5¾ dl vetemjöl (5¾ dl mjöl motsvarar 345 g)”
Sökresultat för ”3 tsk bakpulver”
- 0.225kg(75,33 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.12kg(199,58 kr/kg)Pris23,95 kr
Sökresultat för ”1 krm salt”
- 0.6kg(28,25 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.15kg(73,00 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.125kg(79,60 kr/kg)Pris9,95 kr
- 1kg(12,95 kr/kg)Pris12,95 kr
Sökresultat för ”4 dl florsocker”
- 0.5kg(37,90 kr/kg)Pris18,95 kr
- 0.5kg(35,90 kr/kg)Pris17,95 kr
- 0.5kg(65,90 kr/kg)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”400 g cream cheese”
- 0.2kg(129,75 kr/kg)Pris25,95 kr
- 0.3kg(123,17 kr/kg)Pris36,95 kr
Sökresultat för ”3 msk vallmofrön”
- 0.17kg(264,41 kr/kg)Pris44,95 kr
- 0.25kg(300,00 kr/kg)Pris75,00 kr
Sökresultat för ”1 förp lemon curd (à ca 340 g)”
- 0.32kg(99,84 kr/kg)Pris31,95 kr
- 0.34kg(108,68 kr/kg)Pris36,95 kr
Ingredienser
- 350 g rumstempererat margarin (+ extra till formarna)
- 3 dl strösocker
- 1½ msk vaniljsocker
- 3 stora ägg (à ca 70 g)
- 3 dl mjölk
- 3 msk finrivet citronskal och 2 msk färskpressad citronjuice
- 5¾ dl vetemjöl (5¾ dl mjöl motsvarar 345 g)
- 3 tsk bakpulver
- 1 krm salt
- 4 dl florsocker
- 400 g cream cheese
- 3 msk vallmofrön
- 1 förp lemon curd (à ca 340 g)