- Recept
- Tacorecept
Fisktacos med fetaost och mango

Fisktacos med fetaost och mango
Av ICA Köket
Publicerat den 26 juni 2017
Läcker fisktaco som serveras med en härlig salsa gjord på bland annat tärnad mango, avokado, fetaost och koriander. Lättlagat men lyxigt med panerade fiskfiléer som du enkelt tillagar i ugnen direkt från frysen, så allt du behöver imponera med är salsan.Tidsåtgång och portioner
30 minTotal tid
4Portioner
Ingredienser
- 480 g panerade fiskfiléer
- ca 300 g tärnad mango
- 2 avokador
- 150 g smulad fetaost
- 2 strimlade salladslökar
- 1 röd peppar (chili)
- 20 g grovhackad färsk koriander
- saften av 2 lime
- 8 små tortillabröd
- 1½ dl crème fraiche
Gör så här
Steg 1
Tillaga fisken enligt anvisningen på förpackningen.Steg 2
Skala, kärna ur och tärna mango och avokado. Dela chilin, ta bort kärnorna och hacka den. Hacka salladslök och koriander och blanda ner allt i mangon och avokadon.Steg 3
Smula i fetaost och blanda. Pressa i limesaft och smaka av med salt.Steg 4
Dela varje fiskfilé i mindre bitar. Värm tortillabröden. Fyll tortillabröden med mangosalsa och fisk samt toppa med crème fraiche.