- Recept
- Alla samlingar
- Frukostrecept
Overnight oats med jordnötssmör och chokladchiapudding

Overnight oats med jordnötssmör och chokladchiapudding
Av Buffé
Publicerat den 13 augusti 2018
Gör en maffig frukostburk med overnight oats, chokladchiapudding och jordnötssmör! Blanda ingredienserna till overnight oatsen och chiapuddingen kvällen innan och låt dem stå till sig över natten. Morgonen därpå är det bara att toppa med jordnötssmör, hackad mörk choklad och färska bär!Tidsåtgång och portioner
15 minTotal tid
2Portioner
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 2 dl mandeldryck
- 7 msk grekisk yoghurt
- 1 msk honung
- 2 krm vaniljpulver
- 1 krm malen kanel
- 2 dl kokosmjölk
- 4 msk chiafrön
- 1 msk kakao
- 1 krm salt
- 2 msk jordnötssmör
- 2 msk hackad mörk choklad
- 1 dl färska bär
Gör så här
6 stegOvernight oats
Steg 1
Blanda samman 2 dl havregryn, 2 dl mandeldryck, 3 msk grekisk yoghurt, ½ msk honung, 1 krm vaniljpulver och 1 krm malen kanel.Steg 2
Fördela blandningen i två glas eller burkar.
Chokladchiapudding
Steg 1
Blanda samman 2 dl kokosmjölk, 4 msk grekisk yoghurt, 4 msk chiafrön, 1 msk kakao, ½ msk honung, 1 krm vaniljpulver och 1 krm salt.Steg 2
Fördela blandningen i de två burkarnaSteg 3
Låt burkarna stå i kylen i minst 3 timmar eller över natten.
Topping
Steg 1
Ta fram burkarna på morgonen och toppa med jordnötssmör, hackad mörk choklad och färska bär.