Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.
Min: 500,00 kr
Räkröra

Räkröra

Av ICA Köket
Publicerat den 01 november 2022
Räkor tillsammans med len majonnäs, crème fraiche och dill, passar som tillbehör till det mesta. Men kanske blir den här räkröran extra god på en stekt brödskiva. Servera med en citronklyfta och njut!
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

15 minTotal tid
6Portioner

Ingredienser

  • 1 förp räkor i lake (à 580 g)
  • 1 kruka dill
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1/2 citron (saft)

Gör så här

  1. Steg 1

    Låt räkorna rinna av i en sil.
  2. Steg 2

    Hacka dillen. Blanda dill, majonnäs och crème fraiche.
  3. Steg 3

    Pressa ur ytterligare lag ur räkorna och blanda ner dem i såsen.
  4. Steg 4

    Smaka av med salt och peppar samt några droppar citronsaft.
  5. Steg 5

    Serveringsförslag: Lägg röran på stekt bröd, till chips eller grönsaksstavar, i bakpotatis, avokadohalva. Servera gärna med citronklyftor och garnera med några dillvippor.