- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(81,90 kr/kg)Pris40,95 kr
- 0.5kg(49,90 kr/kg)Pris24,95 kr
- 0.5kg(53,90 kr/kg)Pris26,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(107,80 kr/kg)Pris26,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(79,80 kr/kg)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(170,71 kr/kg)Pris11,95 kr
- 0.1kg(219,50 kr/kg)Pris21,95 kr
- 0.2kg(169,75 kr/kg)Pris33,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(139,80 kr/l)Pris34,95 kr
- 0.25L(155,80 kr/l)Pris38,95 kr
- 0.5L(87,90 kr/l)Pris43,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,24 kr/l drickklar)Pris36,95 kr
- 4L(7,74 kr/l drickklar)Pris30,95 kr
- 4L(10,74 kr/l drickklar)Pris42,95 kr
- 2L(7,48 kr/l drickklar)Pris14,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(159,80 kr/kg)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(334,75 kr/kg)Pris66,95 kr
- 0.2kg(314,75 kr/kg)Pris62,95 kr
- 0.2kg(449,75 kr/kg)Pris89,95 kr
- 0.05kg(339,00 kr/kg)Pris16,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(139,90 kr/l)Pris69,95 kr
- 0.75L(106,60 kr/l)Pris79,95 kr
- 0.5L(117,90 kr/l)Pris58,95 kr
- 0.75L(147,93 kr/l)Pris110,95 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,92 kr/kg)Pris14,95 kr
- 1kg(12,95 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.15kg(66,33 kr/kg)Pris9,95 kr
- 0.125kg(71,60 kr/kg)Pris8,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(827,86 kr/kg)Pris57,95 kr
- 0.02kg(597,50 kr/kg)Pris11,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar