Gå till innehållGå till sökningGå till sidfotHoppa till receptassistenten
Gå till kassan
Totalt antal varor i varukorgen 0. Antal i varukorgen 0,00 kr.
Min: 1,00 kr
Kryddig sillröra på knäckebröd på tallrik med dill och en grå duk.

Nubbesallad

Av Buffé
Publicerat den 20 mars 2006
Nubbesallad med perfekt blandning av bland annat matjessill, crème fraiche, majonnäs, kaviar, potatis och hårdkokta ägg.
Handla ingredienser

Tidsåtgång och portioner

45 minTotal tid
4Portioner

Ingredienser

  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 burk matjessill (à 215 g)
  • 1/2 liten rödlök
  • 2 msk finhackad dill
  • 3 kokta potatisar
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk kaviar
  • Till servering: kavring eller knäckebröd

Gör så här

  1. Steg 1

    Till servering: kavring eller knäckebröd
  2. Steg 2

    Skär matjessillen i mindre bitar.
  3. Steg 3

    Skala och hacka rödlöken. Hacka dillen fint. Skär potatisarna och äggen i små bitar. Blanda sillen med lök, dill, potatis, ägg, crème fraiche, majonnäs och kaviar.
  4. Steg 4

    Smaka av med peppar och eventuellt salt.
  5. Steg 5

    Till servering: Servera på kavring eller knäckebröd.