- Recept
- Midsommarmat
Nubbesallad

Nubbesallad
Av Buffé
Publicerat den 20 mars 2006
Nubbesallad med perfekt blandning av bland annat matjessill, crème fraiche, majonnäs, kaviar, potatis och hårdkokta ägg. Tidsåtgång och portioner
45 minTotal tid
4Portioner
Ingredienser
- 2 hårdkokta ägg
- 1 burk matjessill (à 215 g)
- 1/2 liten rödlök
- 2 msk finhackad dill
- 3 kokta potatisar
- 1/2 dl crème fraiche
- 2 msk majonnäs
- 2 msk kaviar
- Till servering: kavring eller knäckebröd
Gör så här
Steg 1
Till servering: kavring eller knäckebrödSteg 2
Skär matjessillen i mindre bitar.Steg 3
Skala och hacka rödlöken. Hacka dillen fint. Skär potatisarna och äggen i små bitar. Blanda sillen med lök, dill, potatis, ägg, crème fraiche, majonnäs och kaviar.Steg 4
Smaka av med peppar och eventuellt salt.Steg 5
Till servering: Servera på kavring eller knäckebröd.