- Recept
- Alla samlingar
- Sopprecept
- Fiskarhustruns fisksoppa
Handla ingredienser
Sökresultat för ”10 små gula lökar (gärna pärllök)”
- 180g(9,90 kr/kg)PrisCa1,78 kr
- 1kg(8,00 kr/kg)Pris8,00 krTidigare pris15,90 kr
- 0.5kg(31,80 kr/kg)Pris15,90 kr
- 0.25kg(79,60 kr/kg)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”2 msk smör eller margarin”
- SverigeUrsprungslandNyckelhåletUrsprungsland Sverige0.75L(53,20 kr/l)Pris39,90 kr
- 0.75L(38,00 kr/l)Pris28,50 kr
- 0.7L(36,43 kr/l)Pris25,50 kr
- 0.5L(37,80 kr/l)Pris18,90 kr
Sökresultat för ”1 burk hela skalade tomater (à 400 g)”
- 0.39kg(26,92 kr/kg)Pris10,50 kr
- 0.4kg(58,75 kr/kg)Pris23,50 kr
- 0.4kg(46,25 kr/kg)Pris18,50 kr
- 0.39kg(47,44 kr/kg)Pris18,50 kr
Sökresultat för ”5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)”
- 3L(4,30 kr/l drickklar)Pris12,90 kr
- 6L(2,75 kr/l drickklar)Pris16,50 kr
Sökresultat för ”0.5 dl vitt vin”
- 0.25L(119,60 kr/l)Pris29,90 kr
- 0.25L(143,60 kr/l)Pris35,90 kr
- 0.5L(79,80 kr/l)Pris39,90 kr
- 0.25L(199,60 kr/l)Pris49,90 kr
Sökresultat för ”1 tsk söndersmulad timjan”
- 0.016kg(1 431,25 kr/kg)Pris22,90 kr
- 0.02kg(845,00 kr/kg)Pris16,90 kr
- 0.02kg(1 345,00 kr/kg)Pris26,90 kr
- 0.015kg(1 726,67 kr/kg)Pris25,90 kr
Sökresultat för ”300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)”
- 0.6kg(114,83 kr/kg)Pris68,90 kr
- 0.4kg(199,75 kr/kg)Pris79,90 kr
- 0.42kg(321,43 kr/kg)Pris135,00 kr
- 0.4kg(116,25 kr/kg)Pris46,50 kr
Sökresultat för ”250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)”
- 0.28kg(321,07 kr/kg u. spad)Pris89,90 kr
- 0.4kg(169,75 kr/kg)Pris67,90 kr
- 0.17kg(238,24 kr/kg u. spad)Pris40,50 kr
- 0.5kg(157,80 kr/kg)Pris78,90 kr
Sökresultat för ”1 dl vispgrädde”
- SverigeUrsprungslandUrsprungsland SverigeMjölk från Sverige0.25L(78,00 kr/l)Pris19,50 kr
- 0.3L(83,00 kr/l)Pris24,90 kr
Sökresultat för ”finhackad dill”
- 1250g(37,90 kr/kg)PrisCa47,38 kr
Sökresultat för ”bröd”
- 0.5kg(45,00 kr/kg)Pris22,50 kr
- 0.9kg(37,67 kr/kg)Pris33,90 kr
- 0.9kg(36,56 kr/kg)Pris32,90 kr
- 0.775kg(33,42 kr/kg)Pris25,90 kr
Ingredienser
- 10 små gula lökar (gärna pärllök)
- 2 msk smör eller margarin
- 1 burk hela skalade tomater (à 400 g)
- 5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
- 0.5 dl vitt vin
- 1 tsk söndersmulad timjan
- 300 g blandad fiskfilé (t ex lax, spätta, torsk)
- 250 g räkor med skal eller skalade (250 g med skal motsvarar 100 g skalade)
- 1 dl vispgrädde
- finhackad dill
- bröd