- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(71,90 kr/kg)Pris35,95 kr
- 0.5kg(49,90 kr/kg)Pris24,95 kr
- 0.5kg(53,90 kr/kg)Pris26,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(135,60 kr/kg)Pris33,90 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(87,60 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(212,86 kr/kg)Pris14,90 kr
- 0.25kg(115,60 kr/kg)Pris28,90 kr
- 0.2kg(224,50 kr/kg)Pris44,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(497,50 kr/kg)Pris19,90 kr
- 0.02kg(1 995,00 kr/kg)Pris39,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(139,80 kr/l)Pris34,95 kr
- 0.25L(155,80 kr/l)Pris38,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,24 kr/l drickklar)Pris36,95 kr
- 4L(7,74 kr/l drickklar)Pris30,95 kr
- 6L(3,33 kr/l drickklar)Pris19,95 kr
- 6L(2,99 kr/l drickklar)Pris17,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(167,80 kr/kg)Pris41,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(344,75 kr/kg)Pris68,95 kr
- 0.2kg(324,75 kr/kg)Pris64,95 kr
- 0.2kg(464,75 kr/kg)Pris92,95 kr
- 0.085kg(528,82 kr/kg)Pris44,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(845,00 kr/kg)Pris16,90 kr
- 0.02kg(845,00 kr/kg)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(131,90 kr/l)Pris65,95 kr
- 0.75L(106,60 kr/l)Pris79,95 kr
- 0.5L(111,90 kr/l)Pris55,95 kr
- 0.75L(147,93 kr/l)Pris110,95 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,92 kr/kg)Pris14,95 kr
- 1kg(12,95 kr/kg)Pris12,95 kr
- 0.15kg(66,33 kr/kg)Pris9,95 kr
- 0.125kg(71,60 kr/kg)Pris8,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(827,86 kr/kg)Pris57,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar