- Recept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(89,80 kr/kg)Pris44,90 kr
- 0.5kg(57,80 kr/kg)Pris28,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(111,60 kr/kg)Pris27,90 kr
- 0.2kg(149,50 kr/kg)Pris29,90 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.25kg(127,60 kr/kg)Pris31,90 kr
- 0.2kg(204,50 kr/kg)Pris40,90 kr
- 65g(108,90 kr/kg)PrisCa7,08 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(747,50 kr/kg)Pris29,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(203,60 kr/l)Pris50,90 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(11,23 kr/l drickklar)Pris44,90 kr
- 6L(4,32 kr/l drickklar)Pris25,90 kr
- 3L(6,30 kr/l drickklar)Pris18,90 kr
- 3L(5,63 kr/l)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(187,60 kr/kg)Pris46,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(429,50 kr/kg)Pris85,90 kr
- 0.085kg(587,06 kr/kg)Pris49,90 kr
- 0.45kg(413,90 kr/kg)PrisCa186,26 kr
- 0.04kg(522,50 kr/kg)Pris20,90 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(163,80 kr/l)Pris81,90 kr
- 0.75L(129,20 kr/l)Pris96,90 kr
- 0.75L(174,53 kr/l)Pris130,90 kr
- 0.5L(175,80 kr/l)Pris87,90 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(29,83 kr/kg)Pris17,90 kr
- 1kg(15,90 kr/kg)Pris15,90 kr
- 0.15kg(79,33 kr/kg)Pris11,90 kr
- 0.5kg(67,80 kr/kg)Pris33,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(984,29 kr/kg)Pris68,90 kr
- 0.031kg(1 093,55 kr/kg)Pris33,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar