- Recept
- Citrontårta med lemon curd och vallmofrosting
Handla ingredienser
Sökresultat för ”350 g rumstempererat margarin (+ extra till formarna)”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 dl strösocker”
- 1kg(22,95 kr/kg)Pris22,95 kr
- 2kg(11,98 kr/kg)Pris23,95 kr
- 2kg(14,48 kr/kg)Pris28,95 kr
Sökresultat för ”1½ msk vaniljsocker”
- 0.14kg(78,21 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.16kg(130,94 kr/kg)Pris20,95 kr
- 0.1kg(259,50 kr/kg)Pris25,95 kr
- 0.0075kg(12 660,00 kr/kg)Pris94,95 kr
Sökresultat för ”3 stora ägg (à ca 70 g)”
- 15 per frp(3,00 kr/st)Pris44,95 kr
- (62,95 kr/st)Pris62,95 kr
- 6 per frp(4,83 kr/st)Pris28,95 kr
- 10 per frp(4,00 kr/st)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”3 dl mjölk”
Sökresultat för ”3 msk finrivet citronskal och 2 msk färskpressad citronjuice”
- 0.2kg(34,75 kr/kg)Pris6,95 kr
- 0.5kg(29,90 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.1kg(119,50 kr/kg)Pris11,95 kr
Sökresultat för ”5¾ dl vetemjöl (5¾ dl mjöl motsvarar 345 g)”
Sökresultat för ”3 tsk bakpulver”
- 0.225kg(75,33 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.12kg(182,92 kr/kg)Pris21,95 kr
Sökresultat för ”1 krm salt”
- 0.6kg(24,92 kr/kg)Pris14,95 kr
- 0.15kg(73,00 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.125kg(71,60 kr/kg)Pris8,95 kr
- 1kg(11,95 kr/kg)Pris11,95 kr
Sökresultat för ”4 dl florsocker”
- 0.5kg(37,90 kr/kg)Pris18,95 kr
- 0.5kg(33,90 kr/kg)Pris16,95 kr
- 0.5kg(61,90 kr/kg)Pris30,95 kr
Sökresultat för ”400 g cream cheese”
- 0.2kg(109,75 kr/kg)Pris21,95 kr
- 0.2kg(109,75 kr/kg)Pris21,95 kr
- 0.3kg(113,17 kr/kg)Pris33,95 kr
- 0.3kg(113,17 kr/kg)Pris33,95 kr
Sökresultat för ”3 msk vallmofrön”
- 0.17kg(246,76 kr/kg)Pris41,95 kr
- 0.25kg(275,80 kr/kg)Pris68,95 kr
Sökresultat för ”1 förp lemon curd (à ca 340 g)”
- 0.32kg(93,59 kr/kg)Pris29,95 kr
- 0.34kg(93,97 kr/kg)Pris31,95 kr
Ingredienser
- 350 g rumstempererat margarin (+ extra till formarna)
- 3 dl strösocker
- 1½ msk vaniljsocker
- 3 stora ägg (à ca 70 g)
- 3 dl mjölk
- 3 msk finrivet citronskal och 2 msk färskpressad citronjuice
- 5¾ dl vetemjöl (5¾ dl mjöl motsvarar 345 g)
- 3 tsk bakpulver
- 1 krm salt
- 4 dl florsocker
- 400 g cream cheese
- 3 msk vallmofrön
- 1 förp lemon curd (à ca 340 g)