- Recept
- Dillbakad fisk med gröna ärtor
Handla ingredienser
Sökresultat för ”600 g alaska pollock (eller annan vitfisk)”
- 0.6kg(225,00 kr/kg)Pris135,00 kr
- 0.6kg(118,17 kr/kg)Pris70,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl vispgrädde”
- 0.5L(61,80 kr/l)Pris30,90 kr
- 0.5L(81,00 kr/l)Pris40,50 kr
- 0.5L(63,80 kr/l)Pris31,90 kr
Sökresultat för ”1 dl lätt crème fraiche”
Sökresultat för ”1 msk majsstärkelse”
- 0.4kg(34,75 kr/kg)Pris13,90 kr
- 0.4kg(49,75 kr/kg)Pris19,90 kr
Sökresultat för ”½ fiskbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond)”
- 6L(2,82 kr/l drickklar)Pris16,90 kr
Sökresultat för ”4 msk färsk eller fryst dill (4 msk motsvarar ca 10 g)”
- 0.04kg(222,50 kr/kg)Pris8,90 kr
- 0.013kg(1 915,38 kr/kg)Pris24,90 kr
Sökresultat för ”4 port ris”
- 2kg(35,45 kr/kg)Pris70,90 kr
- 1kg(37,90 kr/kg)Pris37,90 kr
- 1kg(32,90 kr/kg)Pris32,90 kr
Sökresultat för ”½ ask små gröna ärtor (à 250 g)”
- 0.25kg(75,60 kr/kg)Pris18,90 kr