
Kebabrulle
Av Buffé
Publicerat den 13 maj 2019
Det är enkelt och gott att göra en egen kebabrulle. Kebaben serveras i bröd med klassiska tillbehör som tomat, gurka och sallad. Toppa med dina favoritkebabsåser, gärna en röd och en vit sås.Tidsåtgång och portioner
30 minTotal tid
4Portioner
Ingredienser
- 2 förp kebab (à 275 g)
- 1 rödlök
- 250 g körsbärstomater
- 1 gurka
- 1 kruka grönsallad
- 1/2 kruka persilja
- 4 kebabbröd
- 1 dl inlagd rödkål
- 1 dl mild kebabsås
- 1 dl het kebabsås
- 1 dl feferoni
Gör så här
Steg 1
Tillaga kebaben enligt anvisningen på förpackningen.Steg 2
Skala löken och skiva den, tomaterna och gurkan.Steg 3
Skär salladen i bitar. Hacka persiljan.Steg 4
Servera kebaben i bröden med grönsakerna och toppa med tillbehören.