- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(53,90 kr/kg)Pris26,95 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 0.25kg(83,80 kr/kg)Pris20,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(199,29 kr/kg)Pris13,95 kr
- 0.25kg(127,80 kr/kg)Pris31,95 kr
- 0.1kg(259,50 kr/kg)Pris25,95 kr
- 0.2kg(194,75 kr/kg)Pris38,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(598,75 kr/kg)Pris23,95 kr
- 0.02kg(2 097,50 kr/kg)Pris41,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(147,80 kr/l)Pris36,95 kr
- 0.25L(183,80 kr/l)Pris45,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,99 kr/l drickklar)Pris39,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(163,80 kr/kg)Pris40,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(395,00 kr/kg)Pris79,00 kr
- 0.2kg(340,00 kr/kg)Pris68,00 kr
- 0.2kg(485,00 kr/kg)Pris97,00 kr
- 0.085kg(528,82 kr/kg)Pris44,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.02kg(897,50 kr/kg)Pris17,95 kr
- 0.02kg(897,50 kr/kg)Pris17,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(142,00 kr/l)Pris71,00 kr
- 0.75L(120,00 kr/l)Pris90,00 kr
- 0.5L(122,00 kr/l)Pris61,00 kr
- 0.75L(169,33 kr/l)Pris127,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(26,58 kr/kg)Pris15,95 kr
- 1kg(13,95 kr/kg)Pris13,95 kr
- 0.15kg(73,00 kr/kg)Pris10,95 kr
- 0.5kg(59,90 kr/kg)Pris29,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(857,14 kr/kg)Pris60,00 kr
- 0.02kg(697,50 kr/kg)Pris13,95 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar