- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(71,00 kr/kg)Pris35,50 kr
- 0.5kg(81,90 kr/kg)Pris40,95 kr
- 0.5kg(49,00 kr/kg)Pris24,50 kr
- 0.25kg(74,00 kr/kg)Pris18,50 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 0.25kg(103,80 kr/kg)Pris25,95 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
- 35g(49,95 kr/kg)PrisCa1,75 kr
- 0.25kg(79,80 kr/kg)Pris19,95 kr
- 0.2kg(119,75 kr/kg)Pris23,95 kr
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(170,71 kr/kg)Pris11,95 kr
- 0.2kg(169,75 kr/kg)Pris33,95 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(448,75 kr/kg)Pris17,95 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
- 0.25L(131,80 kr/l)Pris32,95 kr
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(9,13 kr/l drickklar)Pris36,50 kr
- 4L(7,38 kr/l drickklar)Pris29,50 kr
- 11L(8,45 kr/l drickklar)Pris92,95 kr
- 4L(10,74 kr/l drickklar)Pris42,95 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(123,80 kr/kg)Pris30,95 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.2kg(334,75 kr/kg)Pris66,95 kr
- 0.2kg(314,75 kr/kg)Pris62,95 kr
- 0.2kg(449,75 kr/kg)Pris89,95 kr
- 0.085kg(505,29 kr/kg)Pris42,95 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.25kg(111,80 kr/kg)Pris27,95 kr
- SverigeUrsprungslandFrån SverigeEU EkologisktUrsprungsland Sverige0.284kg(70,25 kr/kg)Pris19,95 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.5L(129,90 kr/l)Pris64,95 kr
- 0.75L(105,27 kr/l)Pris78,95 kr
- 0.5L(107,90 kr/l)Pris53,95 kr
- 0.75L(140,00 kr/l)Pris105,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(23,25 kr/kg)Pris13,95 kr
- 1kg(12,50 kr/kg)Pris12,50 kr
- 0.15kg(63,33 kr/kg)Pris9,50 kr
- 0.125kg(71,60 kr/kg)Pris8,95 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(799,29 kr/kg)Pris55,95 kr
- 0.02kg(575,00 kr/kg)Pris11,50 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar