
Kebabspett i bröd med tomatsalsa
Av Buffé
Publicerat den 15 maj 2017
Den godaste kebaben görs hemma i köket! Fyll färdiga pitabröd med kebabspetten och vips är middagen klar. Rikligt med färsk koriander och tomat tar kebaben från skräpmat till en grön vardagsfavorit.Tidsåtgång och portioner
30 minTotal tid
4Portioner
Ingredienser
- 250 g kvartade körsbärstomater
- 1/2 hackad gul lök
- 1 skalad, pressad vitlöksklyfta
- 2 dl hackad koriander
- 1 msk färskpressad limejuice
- 1 tsk chiliflakes
- 1 tsk salt
- 4 färdiga kebabspett (4 st motsvarar ca 350 g)
- 4 pitabröd
- 4 msk matyoghurt
Gör så här
Steg 1
Blanda körsbärstomater, lök, vitlök, koriander, limejuice, chiliflakes och salt.Steg 2
Grilla eller stek kebabspett. Värm eller grilla pitabröd.Steg 3
Fyll bröden med spett, tomatsalsa och gärna en klick matyoghurt.