- Recept
- Alla samlingar
- Pastarecept
- Pasta med kantareller och mascarpone
Handla ingredienser
Sökresultat för ”400 g pappardelle”
- 0.5kg(41,80 kr/kg)Pris20,90 kr
Sökresultat för ”500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner”
- 20g(500,00 kr/kg)PrisCa10,00 kr
- NederländernaUrsprungslandEU EkologisktEkologiskt0.25kg(107,60 kr/kg)Pris26,90 kr
Sökresultat för ”3 schalottenlökar”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”3 vitlöksklyftor”
- 0.07kg(184,29 kr/kg)Pris12,90 kr
- 0.25kg(119,60 kr/kg)Pris29,90 kr
- 0.2kg(159,50 kr/kg)Pris31,90 kr
Sökresultat för ”1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)”
- 0.04kg(547,50 kr/kg)Pris21,90 kr
Sökresultat för ”1 dl torrt vitt vin”
Inga produkter hittades
Sökresultat för ”1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond”
- 4L(8,48 kr/l drickklar)Pris33,90 kr
- 6L(2,98 kr/l drickklar)Pris17,90 kr
Sökresultat för ”1 dl mascarpone (à ca 100 g)”
- 0.25kg(143,60 kr/kg)Pris35,90 kr
Sökresultat för ”1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost”
- 0.5kg(282,00 kr/kg)PrisCa141,00 kr
- 0.5kg(270,00 kr/kg)Pris135,00 kr
- 0.07kg(384,29 kr/kg)Pris26,90 kr
- 0.095kg(447,37 kr/kg)Pris42,50 kr
Sökresultat för ”hackad bladpersilja”
- 0.25kg(123,60 kr/kg)Pris30,90 kr
Sökresultat för ”2 msk olivolja”
- 0.75L(101,20 kr/l)Pris75,90 kr
- 0.75L(133,20 kr/l)Pris99,90 kr
- 0.75L(119,87 kr/l)Pris89,90 kr
- 1L(108,00 kr/l)Pris108,00 kr
Sökresultat för ”½ tsk salt”
- 0.6kg(24,83 kr/kg)Pris14,90 kr
- 1kg(13,50 kr/kg)Pris13,50 kr
- 0.14kg(377,86 kr/kg)Pris52,90 kr
Sökresultat för ”1 krm nymalen svartpeppar”
- 0.07kg(755,71 kr/kg)Pris52,90 kr
- 0.031kg(932,26 kr/kg)Pris28,90 kr
- 0.043kg(602,33 kr/kg)Pris25,90 kr
Ingredienser
- 400 g pappardelle
- 500 g kantareller, karljohan, trattkantareller eller kastanjechampinjoner
- 3 schalottenlökar
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar)
- 1 dl torrt vitt vin
- 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond
- 1 dl mascarpone (à ca 100 g)
- 1½ dl finriven parmesan eller annan lagrad hårdost
- hackad bladpersilja
- 2 msk olivolja
- ½ tsk salt
- 1 krm nymalen svartpeppar